香港國際設計 獎項贊助計劃 2020 - Youth.gov.hk
跳到主要內容

因應2019冠狀病毒病的最新情況,本網站所載列的活動詳情或會有所更改。有關活動的最新安排,請留意各活動主辦機構的網站或其他公告。

香港國際設計 獎項贊助計劃 2020

升學就業

13-11-2020

香港國際設計  獎項贊助計劃 2020

SIDA 「香港國際設計獎項贊助計劃 2020」無分年齡,不論個人或公司都可以申請資助,參加 24 項特定國際設計獎項/比賽,我哋特別鼓勵年輕一代嘅設計師申請。由獎項/比賽嘅報名費到推廣費,只要參賽獲獎就可以獲得「全數資助」,令大家可以無後顧之憂咁開拓國際市場,放心擴展自己嘅業務。快啲申請以領取 SIDA 最高二十萬港幣(每個申請設計單位計)嘅「全數資助」!2021年5月31日截止,名額有限,先到先得!

日期

01-06-2020 ~ 31-05-2021

主辦機構

香港設計師協會
/tc/career-and-study/activities/detail.htm?content-id=2391572§ion=CSA tc /html/www/tc/images/competition/upload-images/dcr_small_2391572.jpg /html/www/tc/images/competition/upload-images/dcr_mid_2391572.jpg /html/www/tc/images/competition/upload-images/dcr_large_2391572.jpg 香港國際設計 獎項贊助計劃 2020 香港設計師協會 SIDA 「香港國際設計獎項贊助計劃 2020」無分年齡,不論個人或公司都可以申請資助,參加 24 項特定國際設計獎項/比賽,我哋特別鼓勵年輕一代嘅設計師申請。由獎項/比賽嘅報名費到推廣費,只要參賽獲獎就可以獲得「全數資助」,令大家可以無後顧之憂咁開拓國際市場,放心擴展自己嘅業務。快啲申請以領取 SIDA 最高二十萬港幣(每個申請設計單位計)嘅「全數資助」!2021年5月31日截止,名額有限,先到先得! 2391572 |比賽館||設計||就業| |CSA| 2020-11-13 16:48:43.695554